Termeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare a website-ului https://aedops.ro/

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS denumită în continuare AEDOPS .

Direcţia Generală de Asistenţă Socială  și Persoane cu Dizabilități AEDOPS, este organizație non-profit, aflată în subordinea  Asociatiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecției Sociale, înființată  in anul 2013 conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 26/2000, C.I.F: 31694468, înregistrată la Judecătoria Sectorul 3, sub nr. 59/26.04.2013, cu sediul în București str. Popa Tatu nr.78

Site-ul https://aedops.ro/ este administrat de AEDOPS si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://aedops.ro/.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de AEDOPS.

 1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea AEDOPSşi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al AEDOPS. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor AEDOPSsau aduc un prejudiciu imaginii AEDOPS , ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
 2.  Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe AEDOPSnu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
 3. AEDOPS nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor AEDOPS.
 4. AEDOPS are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
 5. AEDOPS nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
 6. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
 7. AEDOPS nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa AEDOPS.
 8. AEDOPS nu poate garanta că mesajele trimise catre AEDOPSvor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
 9. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
 10. 1Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. AEDOPS nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa AEDOPS.
 11. Denumirea AEDOP Seste marcă înregistrată al AEDOPS. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor AEDOPS este strict interzisă.

Ultima actualizare: 02.07.2020


Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie