Astăzi domnul Mihai Căldăraru în calitate de Creștin ortodox și Director Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială sa întâlnit cu Prefectul județului Ilfov Simona Neculae

Astăzi domnul Mihai Căldăraru în calitate de Creștin ortodox și Director Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială sa întâlnit cu Prefectul județului Ilfov Simona Neculae, întâlnirea a avut loc la sediul Instituției Prefectului județului Ilfov unde sa discutat despre Campania umanitară Calea Spre credință!

Calea spre credință”, un proiect umanitar dedicat persoanelor defavorizate și cu nevoi speciale
În zilele de 14, 15, 16 și 26, se va desfășura un pelerinaj la Mănăstirea Bistrița din Vâlcea (Sf. Grigorie), Mănăstirea Prislop din Hunedoara (Sf. Arsenie Boca) și la Catedrala Metropolitana din Iași (Sf. Parascheva).
Campania umanitară este dedicată persoanelor defavorizate și cu nevoi speciale, inclusiv copiilor proveniți din medii vulnerabile. Bebeficiarii campaniei umanitare vor primi daruri (alimente, produse de igenă) în Săptămâna Luminată, în pelerinajul monahal la mănăstirile incluse în traseul spiritual, de asemenea vor beneficia de masă caldă, transport, asistență socială adecvată.”.
Campania este demarată de Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale prin, Mihai Căldăraru, în calitate de jurnalist și director al asociației respective.
Cu recunoştinţă şi bucurie, aducem mulţumiri tuturor celor care ne-au ajutat în demararea campaniei umanitare Calea spre credință!
Mulțumesc necondiționat domnului Florentin Pandele Primarul Orașului Voluntari,  echipei Consiliului Local al Orașului Voluntari,  Direcției Generale de Asistență Socială Voluntari,  doamnei Prefect al județului Ilfov Simona Neculae, voluntarilor Direcției Generale de Asistență Socială AEDOPS și tuturor celor care ne-au sprijinit.
Hristos Domnul să vă dăruiască tuturor pace şi sănătate, bucurie şi ajutor, pentru a trăi viaţa ca dar al lui Dumnezeu, întru mulţi şi binecuvântaţi ani!
Mihai Căldăraru șeful Direcției Generale de Asistență Socială împreună cu Instituția Primarului Orașului Voluntari și Prefectura județului Ilfov a încheiat un parteneriat privind desfășurarea pelerinajului la Sfânta cuvioasa Paraschiva.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *