Campania Bucură un suflet derulată de Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România

Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România. a derulat Campania Bucură un suflet, acțiune prin care au fost vizitate mai multe familii aflate în dificultate. Astfel, au fost distribuite daruri pentru copiii famililor aflate în nevoie din Parohiile Câineni și Greblești din Protoieria Călimănești. Alături de voluntari a fost și Părintele Bărbuș Iulian, care i-a condus la persoanele aflate în nevoie. Beneficiarii au primit obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, dulciuri, rechizite dar și pachete cu alimente. „Prin derularea acestei campanii de binefacere, ne-am dorit să aducem veselie pe chipurile celor mici,și nu numai. Sunt onorat  și recunoscător celor care au sprijinit activitatea social-filantropică și misionară a Direcției Generale de Asistență Socială România și nu au rămas nepăsători la lipsurile semenilor..”, a precizat Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România.

„Pentru o zi, poti fi ingerul lor. O zi obisnuita, nu cea de Paste sau de Craciun cand ne aducem aminte unii dintre noi ca trebuie sa fim mai buni. Parasiti de propriile familii si abandonati de societate intr-un cadru rece, institutionalizat, au nevoie de tine sa simta ca nu au fost uitati.

Fa o prajitura sau o placinta si du-o la o casa de copii sau la un azil de batrani, strange jucariile cu care copilul tau nu se mai joaca si doneaza-le unor copii institutionalizati, cumpara o duzina de andrele si mohair si du-le batranelor de la caminul din apropierea locuintei tale, sau fa orice altceva crezi ca le-ar bucura, macar putin, sufletele insingurate. Iti garantez ca bucuria ta va fi cel putin comparabila cu a lor”, ne transmite Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România.

Mihai Căldăraru Director General  (Direcția Generală de Asistență Socială România), a anunțat într-un mesaj pe site-ul aedops.ro, „că bătrânii și copii aflați în izolare sau cu restricții de deplasare și persoanele cu dizabilități pot suna la numărul de telefon 0739.377.777, atunci când au nevoie de ajutor”.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *