Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale apel umanitar pentru refugiații din Ucraina, cadrul Campaniei Umanitare Sprijin pentru Refugiați din Ucraina!

Începând cu data de 28.02.2022, ora10:00, vă așteptăm să veniți în sprijinul refugiaților din Ucraina în cadrul unei Campanii de colectare ajutoare.
Puteți ajuta cu:
 ✅haine în stare bună, potrivite tuturor vârstelor, pentru femei și copii;
 ✅apă îmbuteliată;
 ✅produse de igienă;
 ✅alimente neperisabile și produse sanitare (săpun, șampon, pastă de dinți, periuțe).
📍Pachetele pot fi aduse de luni-vineri, în intervalul 10:00-16:00, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.
 ‼️ Pachetele vor fi trimise către localitățile ce primesc refugiați (primării și agenții economici care îi cazează și care le oferă hrană).
Le mulțumesc pentru solidaritate cetățenilor, care își manifestă sprijinul pentru victimele inocente ale războiului cu care este încercată Ucraina, a declarat Mihai Căldăraru Directorul Executiv Adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.
De asemenea, am început comunicarea cu principale companii care își desfășoară activitatea și care s-au dovedit întotdeauna generoase cu persoanele vulnerabile.
Vom pregăti un transport umanitar care va fi dirijat spre locațiile de graniță indicate de autoritățile române care gestionează criza refugiaților.
Date de contact pentru cei interesați: numărul de telefon 0725.714.746, 0739.377.777, datele oficiale de contact ale Direcției Generale de Asistență Socială România cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale , paginile de social media.
Site-uri:
Echipa Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, vă mulțumește tuturor cetățenilor care își manifestă sprijinul pentru victimele inocente ale războiului cu care este încercată Ucraina.
Președinte,
Director General
Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale
Riccio Daniela
Director Executiv
Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale
Amal Florentina Marin
Director Executiv adjunct
Direcția de Asistență Socială
Mihai Căldăraru
Director Executiv adjunct
Direcția Pentru Protecția Familiei
Iacob Cătălina Georgiana
Director Executiv adjunct
Direcția Pentru Persoane vârstnice social-vulnerabile.
Muti George Laurențiu.
#împreunăpentruUcraina
#directiageneraladeasistentasocialaromania
#asociatiaeuropeanaadrepturiloromuluisiprotectieisociale

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *