Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale deschide o linie telefonică specială

Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale deschide o linie telefonică specială la care pot fi transmise, doar prin SMS, sesizări cu privire la sprijinul copiilor defavorizați, persoanelor vârstnice și  persoanele cu dizabilităţi.
Cetățenii  în funcție de nerespectarea graficelor publicate de Direcția   Generală de  Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, vor putea sesiza probleme directe cu care se confruntă pe acest subiect, prin transmiterea unui SMS/ watsap numărul de telefon 0729.733.333 sau e-mail dgasromania.ro@gmail.com.
Mesajele respective trebuie să conțină indicații clare cu privire la zona în care sunt întâmpinate strict probleme de protecţie socială, precum și numele, prenumele, actele medicale,  copie CI persoanei care sesizează.
Rugăm cetățeni să dea dovadă de responsabilitate și seriozitate în transmiterea acestor informații și să nu transmită informații false, astfel încât soluționarea aspectelor prezentate să se realizeze operativ.
Direcția Generală de Asistență Socială România  din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale le mulțumește cetățenilor pentru implicarea de care vor da dovadă în vederea rezolvării cât mai rapide a acestor situații Sociale vulnerabile.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *