Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul AEDOPS ROMÂNIA desfăşoară şi anul acesta, campania umanitară “DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”

niţiativa vine în sprijinul copiilor,  bătrânilor cu dizabilități și  nevoiaşi la nivel național  constând în strângerea de alimente neperisabile ce vor fi apoi împărţite acestora

În cadrul campaniei „DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE”, toţi cei interesaţi să ofere ajutor bătrânilor imobilizaţi la domiciliu, care trăiesc în singurătate şi sărăcie, sunt îndemnaţi să doneze alimente neperisabile precum: ulei, zahăr, făină, conserve, fasole, paste făinoase etc. Donaţiile se pot face, de asemenea, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul AEDOPS ROMÂNIA din strada Nerva Traian n nr 8, bloc A, scara 1, Bucureşti, iar informaţii suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon 0729.733.333, sau 0759.678.701. Donaţiile vor fi colectate şi împărţite persoanelor vârstnice, pentru a le aduce o bucurie cu prilejul Sfintelor Sărbători de Iarnă. Campania se desfăşoară în perioada 22.05.2020 – 27 Decembrie 2020.

“Campania noastră este o chemare a întregii comunităţi la solidaritate şi responsabilitate socială şi reprezintă expresia purtării de grijă faţă de bătrânii care trăiesc în singurătate.

Mulţumim tuturor celor care se alătură demersului nostru, înţelegând că “DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE” atât pentru noi, cât şi pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru”, a declarat Mihai Căldăraru.

Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul AEDOPS ROMÂNIA  este organizaţie nonguvernamentală, având caracter social. În cei 7 ani de activitate social-filantropică, Asociaţia Europeana a Drepturilor Omului și Protecției  sociale a devenit una dintre cele mai reprezentative instituţii de caritate din Bucureşti, dezvoltând proiecte sociale pentru diferite categorii de persoane aflate în dificultate, precum: copii aflaţi în situaţii de risc, persoane vârstnice, persoane fără adăpost, tineri cu dizabilităţi sau persoane fără un loc de muncă. În anul 2013, Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului și Protecției  sociale  a primit premiul „din partea Guilde Imperiale Templiere Noble Internaţionale” în domeniul asistenţei sociale din România, în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei.

https://www.arq.ro/mihai-caldararu-tanarul-care-isi-doneaza-ziua-de-nastere-a-impartit-pachete-persoanelor-defavorizate/40528

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *