Director nou la Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.

Daniela Riccio este noul director al DGAS România  anunțul a fost făcut pe facebook de consiliul Director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.

Direcția de Asistență Socială România din cadrul A.E.D.O.P.S rămâne subordonată Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale cu cele mai multe probleme care necesită rezolvare imediată.
M-a determinat să luăm hotărârea de al schimba pe șeful Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul A.E.D.O.P.S.
De astăzi conducerea Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale îi revine doamnei Daniela Riccio, un om cu experiență în domeniu de 20 de ani.
Am siguranța că va pune în aplicare cele mai bune măsuri în beneficiul copiilor noștri din sistemul instituționalizat„, a afirmat președintele Consiliului Director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, Amal Florentina Marin.
„O felicit pe doamna Riccio Daniela pentru câştigarea acesteifuncții. Am încredere că şi pe mai departe domnia sa va conduce Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale cu corectitudine şi profesionalism, având permanent în atenţie interesul beneficiarilor, atât în ceea ce priveşte protecţia copiilor, cât şi în asigurarea asistenţei sociale a persoanelor adulte cu dizabilităţi. DGAS România este subordinea Asociației  Europene  a  Drepturilor Omului și Protecției Sociale mare cu o activitate complexă, care are nevoie de reformă, de o schimbare a modului în care abordăm acest domeniu. Sunt convins că doamna director va lua toate măsurile necesare pentru implementarea strategiei naţionale privind restructurarea centror de plasament”, a opinat preşedintele Consiliului Director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, Amal Florentina Marin.
Riccio Daniela,  îl înlocuiește pe Mihai Căldăraru în funcţie. Mihai Căldăraru va ocupa funcția de director Executiv Adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.
Totdeasemenea,  în conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială România,  au fost numiți:
Vicepreședinte A.E.D.O.P.S.
DIRECTOR EXECUTIV
Direcția Generală de Asistență Socială România.
AMAL FLORENTINA MARIN.
DIRECTOR  EXECUTIV  ADJUNCT DIRECŢIA PENTRU PROTECŢIA DREPTURILOR COPILULUI – Dr. Andrea Țârlea.
DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT DIRECŢIA PENTRU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI  – Roxana Magdalena Ion.
DIRECTOR  EXECUTIV ADJUNCT PROTECŢIE  SOCIALĂ –  Mihai Căldăraru.
DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT DIRECŢIA PROTECŢIA FAMILIEI –  IACOB CĂTĂLINA GEORGIANA.
DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT DIRECŢIA PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE  – SOCIAL-VULNERABILE – MUTI GEORGE LAURENȚIU.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *