Doamna Riccio Daniela în calitate de Președinte al Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale a preluat oficial astăzi conducerea Direcției Generale de Asistență Socială România.

La ceremonia de învestire, aceasta a afirmat că singura ei grijă este binele  persoanelor defavorizate,  persoanele vârstnice cu dizabilități, copii cu dizabilități și în nevoi speciale social vulnerabile.
Riccio Daniela,  si-a inceput activitatea in cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale în anul 2013.
„Vin în faţa dumneavoastră şi depun acest jurământ de credinţă şi îmi încredinţez dumneavoastră toată priceperea şi puterea mea de muncă pentru că mi-aţi oferit cea mai nobilă misiune, aceea de a vă reprezenta şi de a duce alături de dumneavoastră acest DGAS ROMÂNIA acolo unde îi este locul.
Suntem un ONG  binecuvântat de Dumnezeu.
Avem tot ce ne trebuie aici. Vreau să vă spun că voi duce la îndeplinire proiectele  Sociale pe care le-am propus în faţa dumneavoastră şi pentru care m-aţi propus cu încredere în funcție.
Am promis că voi fi partenerul tuturor oamenilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială România subordonată de Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.
Am promis presei că va fi o administrare transparentă şi mă voi ţine de cuvânt.
Am promis că voi demara împreună cu  echipa  mea campani umanitare într-un mod transparent pentru proiectele esenţiale” , a declarat Riccio Daniela.
La eveniment a fost prezent şi toată echipa Direcției  Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.
Formată din:
Președinte Executiv A.E.D.O.P.S.
Vicepreședinte A.E.D.O.P.S.
DIRECTOR EXECUTIV  – AMAL FLORENTINA MARIN
Secretar General A.E.D.O.P.S
PREȘEDINTELE CONSILIULUI DIRECTOR AL DIRECŢIEI GENERALE DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ROMÂNIA – AEDOPS  și COMISIA DE DISCIPLINĂ.
Georgescu Adrian Alexandru
DIRECTOR  EXECUTIV  ADJUNCT DIRECŢIA PENTRU PROTECŢIA DREPTURILOR COPILULUI – Dr. Andrea Țârlea
DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT DIRECŢIA PENTRU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI  – Roxana Magdalena Ion
DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT DIRECŢIA PROTECŢIA FAMILIEI –  IACOB CĂTĂLINA GEORGIANA
Mihai Căldăraru va fi încontinuare în echipa mea.  Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale,  va avea funcția de Director Executiv Adjunct Direcția Pentru Protecția Socială,  a declarat Riccio Daniela pentru AEDOPS.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *