Jurnalistul Mihai Căldăraru lansează Campania Umanitară “Astăzi Tu Dăruiești!”

Jurnalistul Mihai Căldăraru de la antena24.ro nu poate rămâne insensibil la greutăţile pe care le vede la oamenii din jurul său, în fiecare zi. Fără să se gândească la efortul pe care îl va depune, jurnalistul lansează Campania Umanitară  “Astăzi Tu Dăruiești!”!”, pentru a ajuta persoanele din mediile defavorizate și copiii bolnavi. Campania se va desfăşura la nivel național.

Care este povestea omului Mihai Căldăraru şi de ce luptă acesta pentru a aduce bucurie în sufletele celor nevoiaşi?

 

Mihai Căldăraru este un tânăr din București, care astăzi are 35 de ani. Născut ultimul într-o familie cu mulți copii, nu a avut parte de copilărie precum ceilalți șase frați ai lui. Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. La Revoluție, încă nu împlinise 1 an. Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu.

 

Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el.

 

Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație nonprofit . “Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.

Mihai nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate precum cele igienico-sanitare. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai! “Este vorba despre zâmbetul de pe fața lor!”

Mihai Căldăraru. Director General -Direcția Generală de Asistență Socială și  Persoane Dizabilități. a anunțat vineri, într-un mesaj pe site-ul aedops.ro, că bătrânii și copii aflați în izolare sau cu restricții de deplasare și persoanele cu dizabilități pot suna la numărul de telefon 0729.733.333 atunci când au nevoie de ajutor.

„Vom strânge alimente neperisabile (orez, ulei, zahăr, făină, mălai, paste, conserve, dulciuri) și produse de igienă (detergent manual, săpun, hârtie igenică) pentru semenii noștri care au nevoie de o mână de ajutor. În cazul în care aveți un ARAGAZ sau un FRIGIDER funcțional de donat vă rugăm să ne anunțați, știm câteva familii la care le-ar prinde tare bine aceste electrocasnice”, a  declarat Mihai Căldăraru Director General -Direcția Generală de Asistență Socială și  Persoane Dizabilități aflată în subordinea  Asociatiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecției Sociale

Jurnalistul Mihai Căldăraru lansează campania umanitară “Astăzi Tu Dăruiești!”  

Dacă vreți să donați, atunci sunteți așteptați  să contactați  la numărul 0729.733.333

https://www.youtube.com/watch?v=7tH80iOw8Hc&feature=emb_title

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *