Mesajul domnului Mihai Căldăraru de Paști: „E o zi plină de evlavie și bucurie”

Mihai Căldăraru a adresat un mesaj de felicitare cetăţenilor cu ocazia sărbătorilor de Paști. Șeful Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul AEDOPS ROMÂNIA  a vorbit despre sfânta sărbătoare de Paști, și a precizat că trăim momente grele și dificile, însă spiritul acestei sărbători totuși aduce bucurie, împlinire și liniște.
„Dragi cetățeni,
Azi creștinii ortodocși din întreaga lume sărbătoresc Învierea Domnului, Iisus Hristos. E o zi plină de evlavie și bucurie. O zi în care familiile noastre se întâlnesc la masa de sărbătoare, comunică îi sună pe cei aflați departe și reînoiesc legăturile pentru ași spune unor altora Hristos a Înviat! Dragi prieteni, trăim momente grele, trecem printr-o perioadă care ne testează tăria, bunătatea, capacitatea de a ne proteja aproapele, puterea de a ne ajuta unii pe alții.
Vă rog, din suflet să vă păziți și să-i păziți pe cei din jur de boală. Purtați numaidecât măști în spații închise, păstrați distanța și petreceți cât mai mult timp afară. Încercarea prin care trecem, ne învață să fim generoși, ne învață că depindem unii de alții, ne învață cât de grea este responsabilitatea noastră pentru fiecare acțiune. Gândurile noastre astăzi, vor fi și la cei bolnavi, la cei care luptă pentru viață, la lucrătorii medicali care și în noaptea Învierii au stat de veghe lângă cei aflați în suferință.Sfintele Sărbători ne învață să fim mai buni, să fim recunoscători pentru binecuvântările care ni se dau, să fim conștienți că fiecare clipă merită trăită cu bucurie deplin. Fie ca lumina acestei sărbători să ne aducă împlinire și claritate.
Vă urez Paște Fericit. Hristos a Înviat!”, a transmis  Mihai Căldăraru Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul AEDOPS ROMÂNIA.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *