Mesajul domnului Mihai Căldăraru Director Executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială

O comunitate puternică este o comunitate solidară. De aceea, asigurarea serviciilor sociale reprezintă o direcție prioritară și distinctă a acțiunii  Direcția Generală de Asistență Socială.  Înainte de a ne gândi la dezvoltarea urbană, trebuie să avem grijă de cei care au nevoie de ajutorul nostru. Locuitorii  trebuie să știe că fiecare contribuie la asigurarea serviciilor sociale prin taxele și impozitele pe care le plătesc către  AEDOPS ROMÂNIA.

Vremea în care Directorul Executiv al  Direcţiei Generale de Asistenţă Socială   își asuma în mod imoral aceste servicii a trecut. Ele au fost depolitizate și orientate către sprijinirea necondiționată a oamenilor.

De servicii sociale beneficiază copiii din familii defavorizate, persoanele și familiile cu venituri reduse, bătrânii, precum și alte categorii de persoane. În cadrul direcției serviciilor sociale, Direcţia Generală de Asistenţă Socială acordă prioritate sprijinirii copiilor din familii defavorizate. Am convingerea că acesta este cel mai bun ajutor pe care îl putem oferi, întrucât copiii sunt viitorul nostru, al comunității.
În acest moment, cele mai eficiente servicii sociale sunt orientate către sprijinirea copiilor din familii defavorizate. În ultimul an și jumătate, sprijinul nostru a fost direct și util, cu rezultate concrete. Scopul este acela de a rezolva, acolo unde se poate, cazurile sociale sau de-a face în așa fel încât sprijinul nostru să conducă la o îmbunătățire a vieții oamenilor.
Cu stimă Iubire și respect,
Mihai Căldăraru
Director Executiv
Direcţia Generală de Asistenţă Socială

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *