Mihai Căldăraru a fost în anchetă Socială la tânărul Ghilan Andrei, din Târgu Neamț, în comuna Poiana, județul Neamț, sat. Treptul.

Mihai Căldăraru Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale a promis că,  va face toate eforturile și demersurile necesare pentru obținerea unui ajutor financiar privind Kinetoterapie și recuperare Desemnata si gimnastica medicala si deseori aplicata alaturi de fizioterapie (care implica utilizarea terapeutica a agentilor naturali), kinetoterapia reprezinta un tratament ce nu implica prezenta niciunei substante medicamentoase, prin miscari sau exercitii, respectiv aplicarea terapeutica si corectarea a miscarilor pasive si active.
Desi nu multi parinti cunosc efectele pe care kinetoterapia le poate avea asupra copilului, acest tip de tratament poate fi aplicat mai multor tipuri de afectiuni (nu doar cele de natura ortopedica) si este initiata imediat ce starea de sanatate se stabilizeaza.
Directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale a luat legătura cu Fundatia pentru copii Sansa la Viitor, CONSTANTINESCU DANIEL președintele Consiliului Director.  Și ma asigurat de tot sprijinul.
Grație din partea domnului Mihai Căldăraru Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul A.E.D.O.P.S.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *