Mihai Căldăraru Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România a avut o întâlnire tête-à-tête cu domnul Vișinel Bălan, preşedintele Autorităţii Naționale pentru Protecția Copilului și Adopție!

Mihai Căldăraru Directorul General  al Direcției Generale de Asistență Socială România a avut o întâlnire tête-à-tête cu domnul Vișinel Bălan, preşedintele Autorităţii Naționale pentru Protecția Copilului și Adopție!

Mihai Căldăraru în calitate de Director General Direcția Generală de Asistență socială din cadru AEDOPS a avut o întâlnire foarte importantă cu domnul Vișinel Bălan, preşedintele Autorităţii Naționale pentru Protecția Copilului și Adopție. În cadrul întâlnirii, domnul Vișinel Bălan,  a ţinut să-l felicite pe domnul Mihai Căldăraru pentru propunerea de investire în noua funcţie, i-a oferit acestuia o icoană şi l-a asigurat că în viitorul apropiat îi va fi un aliat apropiat în ceea ce priveşte ocrotirea şi bunăstarea copiilor aflaţi în dificultate.
Cei doi sunt cunoscuţi că militează pentru apărarea drepturilor copiilor şi intergarea lor în societatea civilă şi au promis că se vor sprijini reciproc pentru o schimbare în bine, a tuturor lucrurilor ce ţin de protecţia copiilor.
Domnul Mihai Căldăraru a fost impresionat că a ajuns să-l cunoască pe domnul Vișinel Bălan, dar şi de faptul că aceasta îi cunoştea foarte bine toate etapele grele din viaţa pe care el a trăit-o, prin orfelinatele şi centrele de plasament din România.
Scăpat din „ghearele” neputinţei, Mihăiţă a dorit să se ridice, să aibă „ceva al lui”, să dărâme mitul „săracului băiat” care a trăit clipe groaznice în casele de copii, bătut de cei mai mari, rămas fără hrana zilnică şi aşa foarte puţină … fără apă caldă, fără haine foarte bune şi curate … etc …
A părăsit lumea aia „inconfortabilă”, dar nu a uitat că acolo şi-a trăit jumătate din viaţă. Cu sufletul „golit de fericire” a ajuns să aducă el, bucurie pentru mii de oameni care nici acum, astăzi, nu au ce pune pe masă, cu ce să-şi îmbrace copii şi cu ce să-i pregătească pentru a merge zilnic la şcoală
După atâţia ani, iată că omul Mihai Căldăraru a ajuns pe merit să fie propus pentru investirea în funcţia de Director General Direcția Generală de Asistență socială  România din cadru AEDOPS.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *