Mihai Căldăraru Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA lansează CAMPANIA UMANITARĂ DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI ÎN RAI!

Mihai Căldăraru  Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA lansează CAMPANIA UMANITARĂ DIN CE DAI ÎȚI CLĂDEȘTI  ÎN RAI!

Cinci copilași din satul Pișcari, comuna Terebești, umblă desculți, în plină iarnă. Mama lor i-a părăsit, iar aceștia trăiesc alături de tatăl lor. Care nu are unde să muncească, motiv pentru care nici nu are de unde să le ofere condiții celor cinci micuți.
În casă plouă, copilașii nu prea au ce mânca, nu au cu ce să se îmbrace, motiv pentru care nici la școală nu prea pot să plece. Tatăl celor cinci îngerași nu cere bani, doar mâncare, haine și rechizite pentru copii lui. Numărul de contact al tatălui este 0759.562.430 sau 0722.707.022 Puteți să îl sunați oricând sau, eventual.
Cinci copilasi desculti si fara haine dupa ce au fost parasiti de mama.
Cinci copii trăiesc în condiții greu de imaginat, după ce au fost părăsiți de mamă. Desculți și fără haine, micuții și tatăl lor, care nu are un loc de muncă, abia își pot face de mâncare. Nu au gaz și nici lemne pentru foc.
Pe final de 2020, în pragul Sărbătorilor, cinci copii din satul Pișcari, comuna Terebești, umblă desculți, fără șosete și fără haine groase. De cărți sau jucării, telefoane sau tablete, nici nu se pune problema.
Le plouă în casă, în plină iarnă, nu au aragaz și nici lemne pentru a se încălzi sau a face de mâncare.
Tatăl lor nu vrea bani, ci mâncare, haine și rechizite.
Bărbatul își crește copiii așa cum poate, însă, în ciuda dificultăților, nu cere bani. Vrea doar mâncare, haine și rechizite pentru cei mici, astfel încât să treacă și peste această iarnă.
Mai mulți voluntari le-au adus celor mici geci, bluze și bocanci de iarnă, alimente și alte bunuri de consum sau uz casnic. Dar ar mai fi nevoie de multe lucruri.
Persoanele care doresc să ajute o pot face accesând site-ul AEDOPS.ro, cea care a relatat cazul.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *