JOS PĂLĂRIA! Mihai Căldăraru de la Direcția Generală de Asistență Socială România a oferit cadouri mai multor copii și bătrâni defavorizați.

Mihai Căldăraru, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială România a adus zâmbetul pe buzele mai multor copii și bătrâni. Echipa Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale le-au dăruit cadouri ce cuprindeau articole de îmbrăcăminte, dulciuri, produse alimentare,  o sumă de bani și nu numai.

În prezența doamnei Director General Riccio Daniela,  doamna Roxana Magdalena Ion,  doamna Cătălina Georgiana Iacob,  domnul Muti George Laurențiu și voluntarii Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale au  adus zâmbete pe chipul copiilor defavorizaţi și persoanelor vârstnice defavorizate.
Copii au primit jucării, dulciuri, hainuțe și alimente necesare pentru persoanele defavorizate și câte o sumă de bani în cadrul “Campaniei Umanitare Dăruiește Un Pic de Soare Nu totală Nepăsare este un proiect de suflet al Organizației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, prin care, zi de zi, aduc o bucurie pe chipul celor mici, anunță un comunicat de presă al oragizației.
„În timp ce oameni fără responsabilitate se chinuie să îngenuncheze o țară iar unii dintre noi ne chinuim să o păstrăm demnă și respectată, copii frumoși și persoanele defavorizate vârstnice cu dizabilităţi nevinovați și încrezători au primit o bucurie din partea emisarului Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.
Felicitări ehipei minunate al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale ” a scris președintele Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale Riccio Daniela, pe pagina sa de facebook.
Campania a fost sprijinită de avocat Pop George Dominic, Jelilati Malek, Director General al societății Atlas Concept Srl, Societatea Chipita România și Primo prod.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *