Se împlinesc 9 ani de activitate a Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale .

Se împlinesc 9 ani de activitate a Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale .
în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave şi al celor care provin din medii defavorizate. În mare parte, voluntarii sunt proveniți din instituțiile statului. Aceștia au informat în această perioadă cât mai corect cititorii asupra realităților din Romania, Chișinau, Olanda, Germania, Italia, reușind să obțină și Certificatul ISO 9001 pentru organizaţie de  ajutorarea   persoanelor vârstnice,  persoanelor singure,  persoanelor cu dizabilități, copii defavorizați și copii necăjiți, recunoscută internaţional.
Cu ocazia împlinirii a 9 ani de activitate, asociaţia Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale vine cu o nouă iniţiativă , cea de ajutorare a copiilor din mediul rural.
Campania „Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural” organizată de Asociaţia Europeană  a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, se va desfăşura în perioada 15-24 mai.
Donațiile în produse alimentare,  produse igienico-sanitare,  dulciuri și haine,  pot fi aduse la sediul secundar Str.  Nerva Traian nr 8. Telefon 0739.377.777.
Campania umanitară debutează la Şcoala Generală din Comuna Cernica, judeţul Ilfov. Orice persoană poate face donaţii în alimente, dulciuri, haine şi jucării, direct la Şcoala Generală din Comuna Cernica, în data de 25 mai.
Asociaţia Europeană  a Drepturilor Omului și Protecției Sociale si reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială România  va împacheta frumos ceea ce oamenii vor dona pentru ca cei mici să se bucure de ceea ce primesc, iar noi de faptul că am avut ocazia să dăruim. Beneficiile sunt reciproce.
„Dacă vor exista donaţii în bani, acestea pot fi făcute în aceeaşi zi, în incinta şcolii, unde veţi găsi spaţii amenajate”, a declarat Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.
Încă de la înființare, Asociaţia a luptat pentru a ajuta copii care provin din medii defavorizate, mai ales a celor care suferă de diferite afecţiuni grave de sănătate.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *