Stimati colaboratori, În numele echipei pe care o coordonez, țin să vă mulțumesc pentru colaborarea din anul 2020

Stimati colaboratori,
În numele echipei pe care o coordonez, țin să vă mulțumesc pentru colaborarea din anul 2020, un an cu multiple provocări, fără precedent în timpul vieții noastre, cărora ne-am străduit și am reușit în bună măsură să le facem față. Desigur, mai sunt numeroase probleme de rezolvat pe mai departe, astfel încât să nu lăsăm pe nimeni în urmă, în special pe semenii noștri dintre cei mai vulnerabili.
Apreciez implicarea dv. din timpul stării de urgență și a celor din timpul stărilor de alertă, în care ne-am străduit să ne informăm și să centralizăm nevoile cele mai urgente din toate județele, pentru a fi puse pe masa președintelui Asociației Europene a Drepturilor Omuluiși Protecției Sociale doamna Daniela Riccio, în vederea identificării persoanelor defavorizate și cu Dizabilități.
Doresc să vă mulțumesc și pentru implicarea activă în numeroasele campanii umanitare desfășurate la nivel național.
Nu în ultimul rând, țin să vă urez multă sănătate și resurse pentru mobilizare interioară în acestă perioadă, tradiționala urare de „Sărbători fericite!” cu ocazia sfârșitului de an și un gând bun care să vă însoțească în anul următor, din partea întregii echipe a Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale Și Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *